مجله دزفول Dezful Magazine
اولین مجله دو زبانه ی شهرستان دزفول Dezful Magazine
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


نشریه الکترونیکی دزفول تلاشی است برای معرفی هر چه بهتر دزفول در دنیای وب
با وجود اطلاعات زیاد در خصوص شهرستان دزفول اما نیاز بود تا اطلاعاتی صحیح در مورد دزفول انتشار یابد و این سایت کوشش از طرف گروهی از جوانان دزفول برای معرفی یکی از قدیمی ترین شهرهای ایران می باشد

مدیر وبلاگ :نشریه الكترونیكی دزفول
مطالب اخیر
HTML clipboardHTML clipboardقارچ دزفولگزارش تصویری از پرورش قارچ در شهر دزفول
شهر دزفول با داشتن آب و هوای مناسب برای پرورش قارچ و فعالان بسیار در این زمینه و کیفیت رقابتی و بالای محصولات یکی از قطب های تولید قارچ در سطح کشور به شمار می رود.
گزارش تصویری از پرورش قارچ در شهر دزفول
شهر دزفول با داشتن آب و هوای مناسب برای پرورش قارچ و فعالان بسیار در این زمینه و کیفیت رقابتی و بالای محصولات یکی از قطب های تولید قارچ در سطح کشور به شمار می رود.
از جمله مزایای کشت قارچ خوراکی نسبت به دیگر محصولات کشاورزی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
۱- اطمینان از سالم بودن قارچ ، ۲- جلوگیری از آلودگی محیط زیست ، ۳- کنترل عوامل محیطی ۴- اشتغال زایی بالا ۵- استفاده مفید از واحد سطح ۶- کوتاه بودن دوره رشد و نمو قارچ ۷- غذای تندرستی ۸- عملکرد بالا ۹- خواص غذایی و درمانی قارچ
هزاران سال است که قارچ هم بعنوان ماده غذایی مناسب و هم برای اهداف و مصارف پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
به گزارش ایسنا، این گیاه اغلب در گروه سبزیجات طبقه بندی می شود در حالی که در واقع به طبقه خاص خود موسوم  به قارچ ها تعلق دارد.
به گفته متخصصان; قارچ ها منبع غنی از ماده معدنی پتاسیم هستند که به کاهش فشار خون بالا و نیز کاهش خطر سکته مغزی کمک می کند.
بر اساس این گزارش، قارچ ها برای تقویت استخوان ها مفید هستند، خستگی را رفع و کمبود ویتامین D را جبران می کند.
علاوه بر این، برای اینکه تمام مواد مغذی از مواد غذائی به بهترین صورت جذب شوند، بدن نیاز به ویتامین های گروه ب دارد و قارچ یک دسته از این ویتامین ها را می تواند، تامین کند.
به گزارش سایت “تغذیه  گیاهخواری”، قارچ ها منبع سرشاری از ریبوفلاوین، نیاسین و سلنیوم هستند. سلنیوم آنتی اکسیدانی است که با همکاری ویتامین «ای» سلول ها را از تاثیرات آسیب رسان و مخرب رادیکال های آزاد در امان نگه می دارد. همچنین مصرف سلنیوم در مردان مسن خطر بروز سرطان پروستات را تا ۶۵ درصد کاهش می دهد.
قارچ ها همچنین منبع مهمی از اسید فولیک هستند که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب می شود. معمولا قارچ را بایستی فقط به صورت پخته مصرف کرد زیرا قارچها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر طبخ از بین می روند. ولی قارچ هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می شوند، می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد. با وجود خواص سرشاری که این خوردنی دارد متخصصان تغذیه توصیه می کنند; اشخاصی که نمی خواهند از گوشت استفاده کنند برای تامین پروتئین مورد نیاز بدنشان نمی توانند قارچ را جایگزین آن کنند چون قارچ جای گوشت را نمی گیرد.





نوع مطلب : غذاهای دزفول، عکس دزفول، 
برچسب ها : قارچ دزفول، پرورش قارچ در دزفول، کاشت قارچ، مزایای قارچ، دزفول، شهر دزفول، سایت دزفول،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 12 تیر 1389
پنجشنبه 26 بهمن 1391 12:51 ق.ظ
سلام . میخواستم بپرسم آیا در شهرستان دزفول مكانی یا مؤسسه ای وجود دارد كه نحوه ی تولید وپرورش قارچ در منزل را آموزش دهد؟
جمعه 29 بهمن 1389 04:13 ب.ظ
با سلام
من به عنوان یک ایرانی دست شما و تمام کسانی را که در امر تولید فعالیت می کنند می بوسم . برایتان آرزوی موفقیت بیشتر دارم .





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic